Foto: Vandaag247.be

Toen Maarten Vangramberen nog vakantie had als student, heeft hij het er altijd flink van genomen tijdens de vakanties. Zo fietste hij ooit naar Barcelona samen met een vriend, maar kwam hij ook in een benarde situatie terecht toen ze naar Marseille gingen.

“In Marseille, in een banlieue, werden mijn maat en ik eens ingesloten door een bende. De patron van die bende zat in een rolstoel. We voelden direct dat we moesten opletten. Onze dure fietsen interesseerden hen wel. Die patron sprak ons in het Engels aan – al die andere mannen verstonden er niets van – en met humor heb ik het toen opgelost”, lacht Maarten in Primo.

De vrienden van vroeger, die zijn er nog steeds en zijn trouw gebleven aan Maarten en hun vriendschap.

“Al mijn vrienden zijn er van voor ik op tv kwam. Natuurlijk zijn er nieuwe vrienden bij gekomen, maar die van toen zijn er nog steeds: de Free, de Witte en ik was de Mette… In Leuven spreken ze me nog altijd zo aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.