Foto: VTM

We hebben allemaal wel iemand waar we graag eens ‘sorry’ tegen willen zeggen. Bij Celine Van Ouytsel is dat tegen haar mama, de belangrijkste persoon in haar leven.

“Hoe graag ik haar ook zie: ik ben tegen niemand zo ‘frank’ als tegen haar. Zij is de belangrijkste persoon in mijn leven en toch is zij degene tegen wie ik soms het meest kortaf durf te zijn. Niet gemeend, en nooit verdiend. Maar bij mama heb ik geen filter en durf ik soms echt te hard te zijn”, zegt Celine in Het Laatste Nieuws.

Haar mama heeft er natuurlijk ook een beetje voor gezorgd dat Celine de persoon is die ze altijd graag wilde zijn, al zijn er volgens de gewezen miss nog altijd werkpunten.

“Ik moet nog leren om de dingen soms beter los te laten. Niet focussen op pietluttigheden, maar op de dingen die echt belangrijk zijn. Ik ben er goed in om dat te zeggen tegen anderen, maar bij mezelf is het nog wel eens moeilijker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.