Foto: VTM

Als je kinderen hebt, is een van de ouders altijd iets strenger dan de andere. In de relatie van Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche is het Sylvia die de strengste is van hen twee. En Jelle kan niet anders dan dat ook toegeven.

“Jij bent in het algemeen wat strikter. Maar als het mij op een bepaald moment tegensteekt, dan zullen ze het geweten hebben en zullen ze luisteren”, zegt hij in Story.

Sylvia en Jelle hebben een heel hechte band met hun kinderen en ze zijn ook erg aanwezige ouders. Dat vinden ze heel belangrijk.

“’s Avonds en in het weekend proberen we altijd thuis te zijn. En als we toch eens weg moeten, dan vragen ze zich al af wat er gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.