Foto: VTM

We moeten te allen tijde goed zorg dragen voor onszelf en rekening houden met onze gezondheid. Ook Ingeborg is vaak bezig met haar gezondheid en dan moet ze ook toegeven dat ze veel bezig is met de dood.

“Ik leef haast elke dag alsof het mijn laatste is. Ik ben geboren met de dood. Mijn oudere zusje Ingeborg is op haar vijfde gestorven toen mijn moeder zwanger was van mij. Een verkeersongeval. Ondanks het immense verdriet was er ook hoop, want ik zat al in mama’s buik te trappen. Ik kreeg dan ook dezelfde naam als mijn zusje”, blikt Ingeborg terug in Primo.

Toch is de zangeres niet bang voor de dood. Althans nu nog niet. Het zou natuurlijk nog altijd kunnen veranderen.

“Als ik zou moeten ‘overleven’ in plaats van leven, zou ik misschien wel bang worden. Maar gelukkig geloof ik sowieso in eeuwig leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.