Foto: VTM

De voorbije 7 jaar waren ongelooflijk hard voor Bart De Pauw. Hij kwam amper nog buiten, en als hij dan toch buiten kwam, was het vaak met een pet en een bril op.

“Grote massa’s vermeed ik. Overal waar ik kwam, voelde ik de mensen staren. Op straat ben ik uitgescholden voor pervert. En ik ging graag quizzen, dat durf ik nog maar opnieuw sinds een half jaar”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws.

Ook financieel werd het er niet makkelijker op voor Bart, want voor televisie werken, zowel voor- als achter de schermen, dat lukte niet.

“We hadden gelukkig wat reserves, want er is veel, héél veel naar proceskosten gegaan. In tegenstelling tot bij de andere partijen die het proces wél met federaal geld hebben kunnen voeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.