Foto: VTM

Bart De Pauw en Tom Lenaerts waren ooit een fantastisch tv-duo. Helaas is er een einde gekomen aan de vriendschap en dat door het grensoverschrijdend gedrag van Bart. Ze hebben elkaar nooit meer gezien, op één keer na.

“Hij deed promotie voor ‘2 zomers’ en in elk interview vroegen journalisten hem of die reeks ging over Bart De Pauw. Altijd gaf hij dezelfde drie zinnen als antwoord. Eén: nee, de reeks gaat niet over Bart De Pauw. Twee: Bart De Pauw gaat over machtsmisbruik, stalking en grensoverschrijdend gedrag. En drie: ik wil het er eigenlijk niet over hebben, het ligt te gevoelig. Ik heb hem gezegd: ‘Hoe moeilijk kon het zijn om stap twee eruit te houden”, blikt Bart terug in Het Laatste Nieuws.

Een andere vriend van Bart die hem had laten vallen, is regisseur Dries Vos. De twee waren boezemvrienden.

“Ik heb Dries Vos onlangs voor het eerst opnieuw gezien. Dat was… hij had contact opgenomen. We hebben dan afgesproken. Ik heb hem… vastgepakt en ik heb gevraagd… Ik wou gewoon weten hoe het met hem was… We hebben er kort over gepraat, we spraken af dat we het er verder niet over gingen hebben. En dan hebben we gepraat over de dingen waar wij graag over spreken. De kinderen. Dat hij getrouwd is onlangs. En dat voelde… dat was oké… dat is hersteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.