Foto: VTM

In een interview met het weekblad TV Familie heeft de Limburgse melkveeboer Martijn, die in het zestiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM de liefde hoopt te vinden, verteld hoe hij omgaat met onzekerheid en jaloezie in een relatie: “Ik merk dat vrouwen – onterecht trouwens – wel eens complexen kunnen hebben over hun lichaam”, zegt hij.

“Een extra pondje of een badhairday kunnen een grote impact hebben op hun emoties, maar ik probeer daar positief mee om te gaan. Ik lig niet wakker van een vetrandje meer of make-up die uitloopt. De tand des tijds hou je niet tegen en ook kinderen op de wereld zetten verandert het lichaam van een vrouw, maar als partner is het mijn taak om die onzekerheid weg te nemen en steun te bieden”, meent Martijn. 

“Jaloezie is evenwel een ander verhaal”, gaat de landbouwer verder. “Vreemdgaan staat niet in mijn woordenboek. Maar ik kan anderzijds ook niet omgaan met een partner die jaloers is wanneer er een vrouwelijke adviseur of vertegenwoordiger op het erf komt”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.