Foto: Studio 100

De beruchte Nederlandse juicekanalen lijken het de laatste tijd wel erg op de dames van K3 gemunt te hebben. Zo verspreiden ze erg onprettige berichten over zowel Marthe als Julia. In het ene verhaal wordt die eerste het ‘slachtoffer’ van overspel genoemd, terwijl de andere dan weer een ‘dader’ van overspel zou zijn.

Het hoeft niet gezegd dat celebrities en hun managers uiteraard erg verveeld zitten met zulke, vaak pijnlijke roddels, maar in het verweer gaan heeft weinig nut, weten ze. “We reageren hier gewoon niet op”, is zowat het standaardantwoord wanneer ze met zo’n verhaal geconfronteerd worden.

Gevraagd naar een reactie wil ook Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux, evenmin ten gronde reageren in Dag Allemaal, al geeft ze daar wel iets meer context bij: “Wij doen er alles aan om een vleugje plezier en positiviteit in het leven te brengen”, zegt de werkgever van Marthe en Julia. “Wij willen dan ook een voorbeeld stellen door niet mee te gaan in deze wansmakelijke praktijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.