Foto: DPG Media

Als er iemand altijd positief in het leven lijkt te staan, dan is het Tine Embrechts wel. Maar op vlak van zelfliefde is de actrice niet altijd even positief geweest. Ze komt van ver op dat gebied.

“Ik voelde me nooit Miss België. Als tiener voelde ik me zelfs superlelijk. Maar nu heb ik vrede met hoe ik eruitzie, ook al ben ik geen model. Ik sport en draag zorg voor mijn lichaam, de rest heb je toch niet in de hand”, zegt ze in Flair.

In ‘De Expeditie: Groenland’ kom je natuurlijk niet op je mooiste of beste manier op televisie. Iedereen die er aan deelneemt ziet af en heeft het soms moeilijk.

“Ik zie er verschrikkelijk uit! Alles zwol op van de kou. Ik had make-up mee, die ik maar één keer gebruikte, want dat spiegeltje dampte altijd aan van de kou. Ik vind het niet erg dat mensen me zo zien. Het is nu eenmaal niet meer zoals vroeger en het is altijd confronterend om mezelf ouder te zien worden op beeld. Maar het is nu eenmaal zo! Ik zal nooit mijn kop vol Botox spuiten of mijn huid naar achteren laten trekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al meer dan 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Als oprichter van de populaire website Showbizzsite.be kreeg Peter de kans om voor kranten en weekbladen opdrachten uit te voeren. Als persfotograaf schuimde hij heel wat feestjes en rode loper-evenementen af. Uiteindelijk werd Peter beroepsjournalist, dankzij een erkenning door de FOD Binnenlandse zaken. Peter is ook actief als video-journalist en interviewt regelmatig de sterren van bij ons.