Foto: Vandaag247.be

Trisha heeft de voorbije maanden flink wat tegenslagen te verwerken gekregen, zo vertelt ze aan Dag Allemaal. De zangeres verhuisde begin 2023 met haar gezin naar het huis van haar overleden ex, Ignace Crombé maar kan daar maar moeilijk aarden. “Het lukt me maar niet om hier een echt thuisgevoel te krijgen.”

Hoewel de zangeres er niet veel over mag zeggen, zou Stéphanie, de oudste dochter van Ignace haar het leven zuur maken. De situatie zou zo erg zijn dat Trisha vreest dat het zelfs tot een rechtszaak zal komen.

“Die situatie heeft me veel stress bezorgd. Ik was eindelijk hersteld van een burn-out, maar door al die kopzorgen heb ik de laatste maanden enorm veel maagproblemen”, gaat de zangeres verder. “Ik raakte zelfs mijn stem kwijt – een ramp voor een zangeres – net nu ik aardig op weg was om een veelgevraagde influencer te worden. Maar online shows opvoeren en op podia staan, is nu even niet mogelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.