Foto: DPG Media

In 2016 nam Dana Winner deel aan Liefde voor Muziek waar ze het nummer One Moment in Time van Whitney Houston zong. Ondertussen is het nummer al meer dan 220 miljoen keer bekeken op het internet.

“Ik merk dat mijn populariteit toeneemt en ik word inderdaad steeds vaker uitgenodigd voor optredens in verschillende landen”, gaat de zangeres van start in Primo. “Ik zie dit als de kers op de taart. En ja, dit is puur genieten. Ze hebben me internationaal ontdekt via Liefde voor Muziek.”

Zelf geeft Dana aan niet erg bezig te zijn met sociale media al heeft ze door haar succes wel ontdekt dat het een enorm effect kan hebben op haar carrière. “De wereld is zo slechts een vingerklik van je verwijderd.”

Op de vraag of de zangeres graag wereldwijd bekend wil zijn, antwoordt de zangeres terughoudend. “Wereldberoemd zijn, daar zeg ik niet ‘nee’ tegen. Maar alles wat erbij komt kijken… Eerlijk gezegd ben ik een controlefreak. Zo wil ik graag van tevoren weten waar ik naartoe ga en waar ik terechtkom. Sommige verrassingen zijn leuk, maar lang niet allemaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.