Foto: VTM

Het gaat niet goed met Julien, de twintigjarige zoon van Kim Kay, zo staat in Het Laatste Nieuws te lezen. De jongeman zou momenteel in de gevangenis zitten nadat hij meermaals in aanraking kwam met het gerecht wegens het dealen van drugs.

“Binnen enkele weken komt zijn zaak voor”, gaat de zangeres van start. “Dan krijgt hij te horen of hij ervan afkomt met een werkstraf of langer in de cel moet blijven.”

Kim geeft aan dat het intussen al drie jaar geleden is dat ze haar zoon heeft gezien. “Af en toe belt hij, vooral als hij in de gevangenis zit. ‘Mama, het spijt me, ik zie je graag, ik ga op bezoek komen’, zegt hij dan. Maar zodra hij vrij is, hoor ik hem niet meer. Mijn deur staat open voor hem — als hij stopt met die drugshandel.”

Volgens Kim liep het fout met haar zoon als gevolg van haar medische problemen. “Daardoor heb ik amper voor hem kunnen zorgen. Slechts twee jaar heeft hij bij mij gewoond, daarna is hij opgevangen door m’n schoonouders. Ik ben hen daar heel dankbaar voor, maar in z’n puberteit is z’n gedrag beginnen ontsporen. Julien ging z’n familie zoeken op straat, bij foute vrienden in het drugsmilieu. Zo is hij in een vicieuze cirkel terechtgekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.