Foto: VTM

In Het Laatste Nieuws staat te lezen dat de moeder van Kim Kay in september 2023 overleed als gevolg van een hersentumor.

“Haar gezondheid is héél snel achteruitgegaan”, gaat de zangeres van start. “In februari stond ze hier aan m’n bed en voelde ze zich draaierig. Ze kwam van een verjaardagsfeest en dacht dat het aan de champagne lag. Een dag later ging ze naar de huisarts – de duizeligheid ging niet weg en ze moest erdoor overgeven. Hij stuurde haar naar het ziekenhuis voor een scan, en na allerlei onderzoeken bleek het om een hersentumor te gaan.”

Wat volgde waren zware behandelingen, operaties, bestralingen en chemo maar helaas slaagden de dokters er niet in om de tumor volledig te verwijderen en bijgevolg werd ze ongeneeslijk ziek verklaard.

“We hebben tijdens haar laatste maanden veel lange gesprekken gevoerd, en daar ben ik blij om. Alles is gezegd en dat vind ik bijzonder waardevol. Uiteindelijk heeft ze voor euthanasie gekozen”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.