Foto: VTM

Tine Embrechts en Guga Baúl vormen al sinds 2014 een ijzersterk koppel. Wanneer de reporter van De Morgen vraagt of het de humor is die hen bindt, zegt Tine het volgende: “Ik kan nog altijd heel goed om zijn grappen lachen. Al hebben we totaal niet dezelfde humor. We lachen niet om dezelfde dingen, maar we lachen wel om elkaar.”

Het koppel zegt van zichzelf dat ze tegenpolen zijn maar wel met een aantal raakvlakken, een beetje yin en yang als het ware.

“We geven elkaar veel vrijheid”, geeft Guga aan. “We zijn niet zo’n koppel dat alles samen moet doen. We kunnen elkaar lossen om elkaar dan weer terug te vinden, als een soort van scoobydoo-armbandje dat na een tijd almaar steviger wordt.”

Tine op vertelt op haar beurt dan weer dat hun relatie, erg in golven gaat. “Soms denk je: verdorie, wij zijn zó verschillend, en dan voel je het eventjes niet meer. Op andere momenten is het dan weer net heel leuk om zo verschillend te zijn. Ik denk dat we nu in een heel fijne flow zitten. Een jaar geleden ging het moeilijker. Zo gaat dat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.