Copyright: VTM

Hoewel Tine Embrechts ontzettend trots is op haar echtgenoot Guga Baúl, nadat hij dit seizoen van De Slimste Mens won, is ze vooral erg opgelucht dat de rust in huis terug kan wederkeren.

“Toen ik wist dat hij zou meedoen, wist ik dat ik hem de ruimte moest geven om ermee bezig te zijn”, gaat Tine van start in De Morgen. “Ik zag er lichtjes tegenop toen we deze zomer in Sri Lanka op reis waren en we hem elke keer dat we onderweg waren moesten ondervragen. Ik wilde gewoon naar de apen en olifanten kijken. Moest ik nu echt Slimste mens-kaartjes zitten voorlezen?”

Na verloop van tijd begon Tine zich zelfs wat te ergeren aan haar echtgenoot. “Dat ik dacht: ben je nu serieus? Een planning maken om te studeren? En je vervolgens laten kraken om ontspannen te kunnen spelen?”

Toen ze haar man na aflevering één zag verder gaan naar de volgende ronde sprong Tine toch een gat in de lucht. “Dat was puur uit eigenbelang, omdat ik wist: als hij er na aflevering één uitligt, ga ik hem een week lang moeten troosten”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.