Foto: VRT

Sven de Leijer vertelt in Humo dat hij zich er erg van bewust is dat alles een houdbaarheidsdatum heeft, ook zijn carrière.

“Ik wist al vóór ik op tv kwam, dat er een houdbaarheidsdatum op mijn tv-carrière staat”, gaat de komiek van start. “Er komt een moment dat de kijker klaar is met jou. Of dat jij het beu bent. De kans dat ik dit tot mijn 65ste doe, is veeleer klein, toch? Ik zou er graag nog een paar jaar bij doen, maar ik denk intussen wel na over de volgende stap.”

Sven verklapt dat hij heel graag iets als ‘Blokken’ zou willen presenteren. Toch hoeft Ben volgens Sven nog niet voor zijn job te vrezen. “’Blokken’ is zoals ‘De Slimste Mens’: Erik en Ben nemen hun show mee in het graf.”

Toch is een dagelijkse quiz wel iets wat de komiek zichzelf absoluut ziet doen. “Waar moet ik tekenen? Ik zou in een tv-studio kunnen wónen: er zijn weinig plekken waar ik liever mijn dagen slijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.