Foto: VTM

In juni 2023 geraakte Sugar Jackson betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Hoewel de bokser in levensgevaar verkeerde, weigerde hij om zijn verwondingen ernstig te nemen, zo staat in Dag Allemaal te lezen.

“Vandaag is alles weer in orde met hem”, gaat zijn echtgenote Tania van start. “Sugar werkt ’s nachts bij PostNL, en dat gaat zonder enig probleem. Zelfs trainen doet hij opnieuw, net als boksles geven. Alles gaat goed dus.”

Nu ja, bijna alles… De bokser heeft namelijk nog steeds een aanslepende verzekeringskwestie lopen van een eerder ongeval in 2016. Als gevolg moest Sugar 50.000 euro betalen aan de slachtoffers. De verzekering is er echter nog steeds niet uit of ze gaan tussenkomen in deze kwestie of niet omdat er getwijfeld wordt of hij wel achter het stuur had mogen zitten na een slopende bokscarrière.

“We wachten dus nog op nieuws”, besluit zijn vrouw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.