Copyright: VTM

Lisa-Marie, de dochter van Lindsay, is ondertussen een flinke meid geworden die naar de lagere school gaat. Een periode waarin kinderen erg veranderen, volgens de zangeres.

“Soms komen er woordjes of zinnen uit haar mond waarvan ik denk: dat mag jij nog niet zeggen”, gaat Lindsay van start in Story. “Maar ze leert dat op school, wat ik niet altijd even fijn vind. Dat maak ik haar ook duidelijk. Ik vind opvoeden toch niet altijd even makkelijk.”

Haar dochter maakt het haar ook niet altijd even gemakkelijk, zo blijkt. “Lisa-Marie heeft een pittig karakter heeft, maar dat moet ook in deze wereld. Ze moet ballen aan haar lijf hebben zodat ze zich niet laat doen. Maar als ouder is het niet altijd evident om het juiste te doen. En wat is juist?”

Toch is Lindsay erg gelukkig met het moederschap, ze noemt het zelfs het mooiste wat haar ooit is overkomen. “Mocht ik geen mama zijn geworden, dan weet ik niet hoe ik mij nu zou voelen. Er zou toch wel een grote leegte zijn in mijn leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.