Foto: VTM

Hans Van Cauwenberghe maakt na meer dan 20 jaar afwezigheid opnieuw zijn rentree in de musicalwereld. De acteur zal namelijk Bob Cratchit, een uitgebuite bediende van de gierige Scrooge, vertolken in “A Christmas Carol”.

Dit bracht Primo naadloos bij de vraag: “Hoe belangrijk is Kerstmis in jouw leven?”. Daaruit blijkt dat kerst voor Hans in de eerste plaats een familiefeest is. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik van die tradities hou. Ik vind kerst zeker iets hebben en dus moeten we dat koesteren”, legt hij uit.

Volgens de acteur is eind december ook een ideaal moment om de mallemolen van het leven even stil te zetten en te kunnen reflecteren op het leven.

Qua feestvieren houdt Hans het liever sober, zo verklapt hij. “Ik heb een kleine dennenboom die ik elk jaar in een pot steek en een beetje versier. Allemaal sober, want ik vind dat we dat moeten zijn. Zonder toeters en bellen, maar gezellig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.