Foto: DPG Media

Nathalie Meskens neemt deel aan het populaire VTM-programma “Een echte job”. In deze reeks draaien een aantal bekende Vlamingen mee in de zorgsector.

“Ik mag nog niet verklappen op welke afdeling ik stond”, gaat het tv-gezicht van start in Story. “Maar het was een van de meest emotioneel geladen programma’s die ik ooit heb gedaan.”

Nathalie voelde zich erg nederig in de zorgsector en was tegelijkertijd ook erg geïntimideerd. “Op mijn afdeling waren mensen echt aan het vechten voor hun leven. Dan wil je het zo goed mogelijk doen. In de auto naar huis heb ik meermaals zitten wenen. Ik voelde me machteloos. Met momenten dacht ik zelfs: ik had iets moeten studeren waar ik echt een verschil mee kon maken. Ik voelde me zo nutteloos als persoon.”

Gelukkig kwam nadien het besef dat Nathalie ook met haar eigen job mensen gelukkig kan maken en even hun pijn kan doen vergeten. “Mensen doen lachen is ook een nobel doel”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.