Foto: Contentcuration.be

Tegenwoordig lijken haatberichten op sociale media aan het adres van bekende Vlamingen meer regel dan uitzondering te zijn. Een triestig voorbeeld hiervan waren de verschrikkelijke berichten die de jonge Zita Wauters in haar mailbox mocht ontvangen.

Britt Van Marsinelle vertelt in Primo dat ze het aantal negatieve berichten of commentaren die ze krijgt, gelukkig op één hand kan tellen. “Ik denk dat ik het soort programma’s uitkies die mensen weten te appreciëren”, gaat ze van start.  “Zelfs toen ik op Radio 2 ‘De Madammen’ presenteerde, bleef ik gespaard van giftige reacties.”

Eén reactie is de presentatrice echter wel bijgebleven. “Iemand schreef dat ik me wat meer zoals Véronique De Kock moest kleden. Lees: wat vrouwelijker. Maar als iemand vindt dat ik er iets te mannelijk uitzie? Stoort me niet. Ik ben wie ik ben en voel me heel oké in mijn vel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.