Foto: Contentcuration.be

Onlangs werd Eddy Snelders gearresteerd op verdenking van zedenfeiten, de voetbalcommentator zou meermaals betrapt geweest zijn door een buurvrouw terwijl hij zich aan het bevredigen was in een kantoorruimte.

Bé De Meyer, echtgenote van Eddy en jarenlang bordjesdraaister in Het Rad Van Fortuin, geeft in Dag Allemaal aan dat ze nog steeds achter haar man blijft staan. “Ik heb geen kranten gelezen, maar natuurlijk weet ik wat er gebeurd is”, gaat ze van start. “Ik blijf hem steunen, en hoop dat wij dit in alle rust kunnen verwerken. Uiteraard is het een schok wat er gebeurd is, maar ik blijf naast m’n man staan. Ik heb er geen moment aan gedacht om Eddy te laten vallen.”

Eddy zelf heeft ondertussen al publiekelijk zijn verontschuldigingen aangeboden. “Ik besef dat wat ik deed, fout was’, bekent hij. ‘Ik worstel al mijn hele leven met dit probleem. Sinds een jaar laat ik mij elke week behandelen in verslavingskliniek Nova Vida in Antwerpen door een psychiater. Toen de politie arriveerde, wist ik waarover het zou gaan. Ontkennen had geen zin.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.