Foto: Vandaag247.be

De wereld van Noa Neal stortte helemaal in toen haar moeder begin 2023 in een coma belandde na een hersenbloeding. “Volgens de dokters is er geen hoop meer”, gaat de zangeres emotioneel van start in Dag Allemaal. “Maar ik ben nog niet klaar voor het afscheid.”

Noa geeft aan dat haar ouders altijd haar rots in de branding geweest zijn en dat haar moeder zo vaak mogelijk aanwezig probeerde zijn op optredens van de zangeres.

Om haar verdriet van zich af te schrijven heeft Noa het emotionele “Tranen van zout” geschreven. “Uiteraard heb ik het ook laten horen aan mijn mama’, gaat Noa verder. ‘Het lijkt wel alsof ze gevangen zit in haar lichaam en niet kan reageren – dat is heel confronterend en intens -, maar ik zag toch een traan langs haar wang rollen. Dus dan lijkt ze toch nog te beseffen wat er gaande is. Door voor haar te zingen, hoop ik dat ik haar enige rust kan brengen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.