Foto: DPG Media

Onlangs vertelde Erik Van Looy tijdens De Slimste Mens Ter Wereld dat Nathalie Meskens tegenwoordig in Costa Rica zou wonen. De reporter van Het Nieuwsblad controleert bij Nathalie of dit effectief het geval is.

“Nee, wij wonen daar niet. We zijn er vorig jaar wel vijf maanden geweest om ons droomproject te realiseren”, gaat het tv-gezicht van start. “Nadim en ik hadden daar vijf jaar eerder ons hart verloren. In een afgelegen vissersdorp hebben we een stukje grond gekocht. Daar hebben we vorig jaar een tiny house gebouwd.”

Nathalie is begrijpelijk erg trots op haar verwezenlijking die ze samen met haar partner en kinderen op vijf maanden gerealiseerd heeft. “We woonden op een bouwwerf, zonder badkamer. De douche was een tuinslang in de hof. Het enige waarvoor je moet oppassen is een tarantula of een krokodil. Een ander soort gevaar dan een tram of auto waar ze onder kunnen lopen.”

Grappige anekdote: “Terug in België keek Loé vaak naar boven in de bomen en zei: Aap? Misschien goed dat hij beseft dat het leven niet één grote speeltuin is”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.