Foto: DPG Media

Na drie jaar relatieve stilte begint Nathalie Meskens zich langzamerhand terug in de picture te werken, zo valt af te leiden uit een interview met Het Nieuwsblad. Dat het tv-gezicht een relatieve pauze heeft ingelast, is vooral te wijten aan haar kinderen Lima en Loé, vooral de beginfase was voor haar erg heftig.

“Ik vind mijn leven nog altijd stevig. Mijn kinderen slapen nog niet door. Dus ik ben nog heel moe”, gaat ze van start. “Maar na drie jaar voel ik dat ik mentaal klaar ben om weer meer te doen.”

Hoewel muziek altijd al een rode draad door het leven van Nathalie was, heeft de ster er bewust lang mee gewacht om met haar eigen muziek naar buiten te treden. Voornamelijk omdat ze alles zelf wil doen en eerst wou uitzoeken wat haar stem was en welk verhaal ze als zangeres wil vertellen.

“Ik ben minder bezig met de technische vereisten van een nummer. Ik schrijf vanuit mijn hart en buik. Ik wil dat je aan mijn muziek kunt horen wat zich in mijn hoofd afspeelt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.