Foto: VTM

Elodie Gabias vertelt in Billie dat het haar opvalt dat de mensen tegenwoordig wel erg op hun gsm-scherm gefocust zijn. Erg ironisch aangezien Elodie haar brood verdient met sociale media en dus met mensen naar hun telefoon te laten kijken. Toch meent de jonge ster dat er te veel focus op dat kleine schermpje wordt gelegd. “Het lijkt haast alsof we bang zijn om met elkaar te praten.”

Om deze reden bezoekt Elodie graag Canada, het geboorteland van haar vader. “Een keer per jaar gaan we ernaartoe. Elke keer valt het me op hoe de mensen daar veel makkelijker een babbel slaan. We kunnen er wat van leren.”

Soms zou Elodie eens in een tijdperk willen wonen waar er geen schermpjes bestonden. “Ik denk dat het ons zou helpen om elkaar weer te ontmoeten.”

Wat opvalt is dat de influencer erg veel nadruk legt op “samen mooie momenten beleven”, zeker nadat er een tumor bij haar vader werd gevonden. Vandaar vermoedelijk dat Elodie haar gsm-gerbruik probeert te beperken en liever échte herinneringen maakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.