Foto: VTM

In Billie vertelt influencer en De Verraders-deelnemer Elodie Gabias dat ze thuis erg veel warmte heeft gekregen toen ze opgroeide. “Dat is mijn grote geluk”, gaat ze van start. “Er gaat geen dag voorbij of mijn vader zegt dat hij ons graag ziet. De onvoorwaardelijke liefde die hij ons geeft, is top.”

Het is door deze liefde en affectie dat Elodie zichzelf graag heeft leren zien en zo haar kleine kantjes heeft relativeren. Dit heeft als gevolg dat de jonge meid het niet moeilijk heeft om zichzelf niet al te au sérieux te nemen. Wie ooit een blik heeft geworpen op haar Instagram-profiel, weet dat Elodie regelmatig poseert in vreemde outfits of onflatterende poses.

Een bewust keuze zo blijkt, want volgens de influencer werkt het erg ontwapenend wanneer iemand met zijn eigen onvolmaaktheden kan lachen. “Heerlijk toch, als je jezelf op die manier kunt bevrijden. En ideaalbeelden kunt laten voor wat ze zijn?”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.