Foto: Vandaag247.be

Scout en Mac, de kinderen van Evi Hanssen zijn ondertussen uitgegroeid tot jonge tieners die langzaam maar zeker hun weg in het leven aan het zoeken zijn. In Humo beantwoorden de twee knapen tal van vragen alsof ze hun hele leven al interviews geven.

Wanneer de reporter aanhaalt dat ze nog erg jong waren toen hun ouders ervoor kozen om te scheiden, geeft Scout aan dat dit vermoedelijk de reden is waarom hij zo’n goede band met zijn broer heeft. “Na de scheiding zagen we mama en papa om de andere week. Ze moesten ook allebei geregeld weg voor hun werk. Mac en ik waren wél altijd bij elkaar.”

Evi vertelt dat haar kinderen 1 en 2 jaar oud waren en dat ze destijds de scheiding heeft uitgelegd met behulp van boekjes. “Dat de kinderen nog zo jong waren, had als voordeel dat ik hen fysiek kon troosten”, gaat Evi verder. “Ik kon ze eens goed vastpakken, hun een gevoel van veiligheid geven. Met pubers lukt dat niet meer. Misschien is het ook de reden dat Scout en Mac zich nu overal zo snel thuis voelen. Ze hebben geleerd om dat gevoel van veiligheid mee te nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.