Foto: VTM

In 2024 is het tien jaar geleden dat Laura Tesoro deelnam aan The Voice van Vlaanderen. Sinds haar deelname is haar carrière werkelijk ontploft en heeft ze zich opgewerkt tot een vaste waarde binnen de Vlaamse showbizz. 

“Ik mag er nog niet te veel over zeggen, maar het zal niet onopgemerkt voorbijgaan”, gaat Laura van start in Story. “Naast Liefde Voor Muziek komt er nieuwe muziek en veel optredens.”

De zangeres kan het haast niet geloven dat ze al zo lang meedraait, zeker omdat grote sterren zoals Natalia en Clouseau ook al hun respectievelijk 20ste en 40ste verjaardag vieren.

Uiteraard is Laura apetrots op het parcours dat ze tot dusver heeft afgelegd. “Ik ben heel trots dat ik al vanaf mijn zeventiende muziek mag maken en een stevige fanbasis heb. Daar wil ik graag even bij stilstaan. Mijn geheim? Ik denk een combinatie van heel hard werken, een gezonde portie geluk én omringd zijn door mensen die in je geloven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.