Foto: Tom Cornelissen/SBS6

De familie Meiland heeft de laatste maanden af te rekenen gehad met een hoop controverse. Eerst was er het vernietigende boek van ex-beste vriendin Caroline van Eeden, die alle schandalen van de familie openbaar maakte. Vervolgens bood de vermeende “verkrachter” van Maxime Meiland stevig weerwoord in Story.

Controverse genoeg voor het modale tv-gezicht om een kruis over hun carrière te maken. Toch blijkt dit bij de familie Meiland niet het geval te zijn, in tegendeel zelfs, geeft Rob Goossens, expert bij het Nederlandse showbizzkanaal RTL Boulevard, in Dag Allemaal aan.

“Het laatste seizoen van Chateau Meiland, dat van augustus tot november op tv was, is bij onze noorderburen het best scorende ooit, met gemiddeld anderhalf miljoen kijkers per aflevering”, gaat de expert van start. “Vorig seizoen klaagden kijkers dat het te lang duurde en dat er te weinig gebeurde. Daarom zijn de makers van 19 naar 13 afleveringen gegaan. Maar de kijkcijfers, die zijn gewoon ontzettend goed. Tot grote verbazing van SBS6 trouwens. Die zender dacht destijds dat de familie het maar twee à drie jaar zou uitzingen op televisie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.