Foto: VTM

Hoewel Jits Van Belle momenteel de rol vertolkt van Becky Bosmans in De Buurtpolitie, kent het brede publiek haar vooral van haar rol als Robyn in “Familie”.

In Primo geeft de actrice aan dat ze onlangs in het gebouw moest zijn waar Familie opgenomen wordt. “Ik ben even mijn neus gaan binnensteken op de set”, gaat ze van start. “Het was ontzettend leuk om Roel Vanderstukken – met wie mijn personage Robyn een relatie had – en de rest van de collega’s weer te zien en in de armen te vliegen.”

Voor een terugkeer naar de populaire serie, laat Jits maar wat graag haar deur openstaan, zo blijkt. “Mocht ik vroeg of laat gevraagd worden om terug te keren naar de VTM-soap zou ik vermoedelijk ja zeggen.”

Al is dit momenteel nog totaal niet aan de orde, geeft ze onmiddellijk aan. “Want er zijn dagen waarop ik om zes uur ’s ochtends al in de make-upstoel zit voor De Buurtpolitie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.