Foto: VTM

Het is ondertussen al twee jaar geleden wanneer Christoff en zijn voormalige partner Ritchie destijds besloten een punt te zetten achter hun relatie. Toch heeft het tweetal nooit definitief afscheid van elkaar genomen, zo kunnen we opmaken uit een interview met Story.

“Hij is mijn beste vriend”, gaat de zanger van start. “We kunnen supergoed met elkaar praten en amuseren ons enorm. Ritchie is ook al anderhalf jaar mijn vaste roadmanager, dus we zien elkaar veel. En dat verloopt supergoed, hij kent me dan ook door en door. Bovendien heb ik hem gewoon graag bij mij. Dat toont ook aan dat onze vier jaar durende relatie niet voor niets is geweest.”

Het valt Christoff op dat hij en Ritchie nu minder ruzie maken dan toen ze een koppel waren. Een erg innige vriendschap dus, iets wat de zanger niet op het spel wil zetten.

“Momenteel ben ik vrijgezel, en ik heb niet meteen de behoefte om mij te binden. Maar ik heb er goede hoop op dat ik niet alleen zal moeten sterven”, besluit hij al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.