Foto: VTM

Het doek is gevallen over dit seizoen van De Verraders. Guy T’Sjoen en Bart Appeltans hebben hun medespelers tien dagen lang om de tuin kunnen leiden en gingen daardoor met de overwinning aan de haal.

In Dag Allemaal vertelt Guy dat hun tactiek erg goed heeft gewerkt. “De mensen die ons in het vizier hadden, zoals Liliane en Martine, meteen vermoorden”, licht hij toe. “En als ze moesten kiezen tussen een lieve, empathische man als ik met een betrouwbaar imago of Charlotte, tja, dan was Charlotte veel meer zichtbaar dan ik.”

Wat opvalt is dat de stillere spelers dit seizoen duidelijk een voordeel hadden, dat merkt ook de Topdokter op. “Dat is een handige kwaliteit om als verrader onder de radar te blijven.”

Ondanks zijn overwinning is Guy toch blij dat het erop zit en dat hij niet langer moet liegen en manipuleren. En misschien nog belangrijker: Hij is erg blij dat er geen spanningen zijn blijven hangen, zoals in het eerste seizoen. “Wij zijn eigenlijk als vier bondgenoten terug naar huis gegaan”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.