Foto: Play4

Wanneer de reporter van Dag Allemaal aan Gert Verhulst en Ellen Callebout vraagt wat voor hen de definitie is van een gezonde relatie, neemt Ellen het voortouw.

“Geborgenheid, rust. Elkaar respecteren, elkaar graag zien en vrijheid geven.” Gert voegt er nog aan toe dat het belangrijk is de relatie niet in vraag te stellen.

“Daar moet geen angst of stress rond hangen”, begint Gert uit te leggen. “Ik denk dat dat het belangrijkste is. Da’s voor mij heel vanzelfsprekend. Als je merkt dat je begint te twijfelen, zit het niet goed. Ik ga ervan uit dat er voor de rest van ons leven geen twijfels zullen zijn.”

Toch was dit niet altijd zo het geval verklapt Ellen. Zeker in de beginperiode was ze er niet zeker van dat Gert de relatie wel even hard zag zitten.

“Maar na een tijd groei je naar elkaar toe en weet je veel meer wat je aan elkaar hebt. Zonder dat je alles moet overdenken of uitspreken, hé, want dan zit het volgens mij niet goed”, besluit Gert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.