Foto: Contentcuration.be

Hoewel hij vroeger zijn kinderen te weinig zag, heeft Paul Michiels toch een sterke band met hen opgebouwd. Wanneer de zanger over zijn kroost vertelt zie je als het ware het geluk in zijn ogen fonkelen.

Toch is Paul erg bezorgd, zo vertelt hij in Dag Allemaal. “Waar zitten ze? Wat zijn ze aan het doen? Zijn ze gelukkig? Zijn ze gezond? Zijn ze niet aan het zuipen of met drugs bezig? Hebben ze een lief”, het zijn allemaal vragen waar de zanger mee rondloopt.

“Ach, ik heb geweldige kinderen”, gaat hij vol bewondering verder. “Onze Roel bijvoorbeeld, de oudste, is piloot. Maar tegelijk speelt hij erg goed American pool, kookt hij heel graag, hij kent alles van wijn, is handig met metsel- en schrijnwerk en het lezen van plannen… Ik vraag mij soms af van wie hij het heeft. Ik heb twee linkerhanden. Als ik een kader moet ophangen, hangt die scheef. En zo kunnen al mijn kinderen wel iets. Meer dan ik, ik kan alleen goed zingen en liedjes schrijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.