Foto: VRT

“Hoe zorg je ervoor dat de liefde blijft duren?” Een vraag die iedereen zich wel eens stelt. Hoewel de consensus lijkt te zijn dat liefde hard werken is, geeft Leen Dendievel aan dat ze het toch niet helemaal eens is met deze stelling. 

“De liefde is voor mij geen kwestie van ‘werken’, eerder van aandachtig blijven”, gaat ze van start in Het Laatste Nieuws. “Udo en ik zijn vijf jaar getrouwd en bijna tien jaar samen. We hebben een heel schone liefde, niks daarvan is gespeeld. Wij zijn goed voor elkaar en we aanvaarden elkaar zoals we zijn. Perfectie bestaat niet. Udo is niet perfect, ik ook niet, maar we zijn wel perfect voor elkaar.”

Of zij en haar man Udo Mechels voor altijd samenblijven, dat kan Leen helaas niet zeggen. “Maar wat ik wél weet, en dat zeg ik met honderd procent zekerheid, is dat ik Udo voor altijd, tot ik doodga, graag ga zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.