Play4

Wanneer Het Belang van Limburg aan André Hazes vraagt of hij ondanks alles van zijn vader houdt, moet hij erg lang nadenken. “Pfoeh, dat zit heel diep. Het rare is … Ja! Omdat ik heel goed weet dat zijn gedrag ergens vandaan kwam”, geeft de zanger aan.

Hoewel André erg boos is geweest op zijn vader, hebben de laatste levensmaanden van zijn vader die woede toch wat kunnen temperen. “Ik denk dat hij zijn einde voelde naderen en dat hij me daarom meenam naar het huis waar hij was opgegroeid. Ik was toen tien. We belden aan bij die mensen en ze stonden toe dat wij een kijkje namen in hun huis, terwijl mijn vader over zijn jeugd vertelde.”

Daarna zijn ze ook nog samen naar Madame Tussauds gegaan, zijn ze op restaurant geweest, kortom allemaal leuke zaken.

“Zulke dingen had hij de voorbije tien jaar nooit gedaan. Voor mij wijst dat erop dat hij in die laatste maanden wilde goedmaken wat hij verkeerd had gedaan. Zo wil ik me hem herinneren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.