Foto: VRT

Dieter Coppens heeft zonder twijfel al menig vrouwenhart sneller doen slaan. In Primo vraagt de reporter wat het tv-gezicht ervan vindt dat zoveel dames een boontje voor hem hebben.

“Ik hoor dat weleens en dan denk ik ‘Het zal wel’”, gaat Dieter van start. “Ik ben daar niet mee bezig, maar het heeft wellicht te maken met het mooie programma dat ik samen maak met een heel team.”

Toch begint de tv-maker absoluut niet te zweven van al die vrouwelijke aandacht, maar het is wel fijn. “Vroeger had ik het moeilijk om complimenten te aanvaarden. Nu heb ik geleerd dankjewel te zeggen als iemand mooie dingen zegt over de programma’s die wij maken. Ik zie het als een erkenning voor de ploeg die eraan werkt. Allemaal mensen met hetzelfde moreel kompas op wie ik kan vertrouwen.”

Dieter is ook nog steeds erg gelukkig met zijn vrouw Rut, met wie hij twee kinderen heeft, dus de vrouwelijke aandacht laat hij liever aan zich voorbijgaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.