Copyright: VRT

Het nieuwe seizoen van de Verhulstjes is van start gegaan. Wat direct opvalt is dat er van Jef, de vriend van Marie Verhulst, geen sprake is. Toch is dit absoluut geen reden tot paniek volgens de realityster.

“In het eerste seizoen kon hij erbij zijn, omdat alle theaters door corona gesloten waren”, gaat ze van start in Dag Allemaal. ”Daarna verdween hij inderdaad wat naar de achtergrond, want het is niet de bedoeling dat hij speciaal vakantie gaat nemen voor ‘De Verhulstjes’. Dan is het geen reality meer, hé.”

Toen het koppel onlangs hun opwachting maakte op de rode loper van Les Misérables, zagen velen dit als een nieuwe stap in hun relatie, mensen dachten zelfs dat ze hun huwelijk gingen aankondigen. “We zijn ervan geschrokken dat het zo’n ding was”, zegt Marie. “Alsof niemand Jef al had gezien. We hebben het er achteraf nog over gehad, en Jef vond het allemaal prima, maar ik denk dat ik de volgende keer toch maar weer alleen op de rode loper ga staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.