Copyright: VRT

In het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is te zien hoe de familie naar een camping in de Ardèche trekt, een erg belangrijke plaats voor Gert Verhulst aangezien hij hier tijdens zijn jeugd vaak zijn vakantiedagen doorbracht.

“Hij was zelfs een beetje emotioneel, omdat hij er altijd met zijn ouders kwam”, verklapt Marie Verhulst aan Dag Allemaal. “Die zijn alle twee overleden, dus er kwamen bij hem veel herinneringen naar boven.”

Marie zelf was niet zo’n grote fan van het hele kampeergebeuren. “Echt comfortabel is dat allemaal niet, ik ben toch op iets meer luxe gesteld. Allez, waar wij zaten, hadden we nog onze eigen douche en toilet. Het idee dat ik met mijn rol wc-papier naar een gemeenschappelijk toilet moet wandelen, brrrr!”

Toch heeft het baasje van Samson erg genoten van hun tijd in de Ardèche. “Dat bewijst nog maar eens dat het niet uitmaakt waar je zit. Als je maar samen bent, kan je altijd mooie herinneringen maken”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.