Foto: VTM

Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara Vermassen lijken door een relatiecrisis te gaan. Het koppel verwijderde alle foto’s van elkaar op sociale media en ook in de pers ontwijkt Kobe alle vragen omtrent hun relatie.

Erg jammer want het koppel begon erg veelbelovend aan hun relatie in september 2019. Hoewel het tv-gezicht Sara eerder al leerde kennen op het zomerse Wecandance-festival in Zeebrugge, sloeg de vonk toch pas over wanneer ze elkaar later bij het uitgaan nog eens tegen het lijf liepen. In september 2019, vroeg Kobe het dan op de goeie ouderwetse manier aan met zijn Sara en maakten ze hun relatie officieel, zo staat in Dag Allemaal te lezen.

Wat volgde waren 2,5 jaren die erg hard gingen voor het koppel. Eind 2020 besloot Kobe een romantisch aanzoek te doen onder de kerstboom, het koppel kocht samen een huis en kreeg in mei 2022 hun zoontje Magnus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.