Foto: Fonny Gijsels

Sam, de oudste dochter van Davy Gilles is zalig verliefd, zo staat in een uniek dubbelinterview tussen vader en dochter te lezen in Dag Allemaal.

Wanneer de reporter vraagt of de zanger een beschermende vader is als het over jongens gaat, geeft hij aan dat ze een heel erg lieve vriend heeft maar dat hij oorspronkelijk wel een beetje wantrouwig was toen hij hem voor het eerst zag. Gelukkig merkte Davy al snel dat de jongeman evenwichtig in het leven staat en dat hij zijn dochter erg gelukkig maakt.

“Hij werkt in de Colruyt”, begint Sam trots te vertellen. “Ik heb hem aan de kassa leren kennen. We hebben wel eerst twee jaar als vrienden afgesproken, pas dan zijn we een koppel geworden.”

“Sam is heel serieus als het over de liefde gaat, veel vriendjes heeft ze nog niet versleten. Op dat vlak lijkt ze helemaal niet op haar papa”, besluit Davy al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.