Foto: VTM

Eén van de meer spraakmakende deelneemster van Blind Getrouwd dit seizoen is zondermeer Emma Ramirez. Hoewel kijkend Vlaanderen Emma te zien krijgt als een positieve vrouw, gaat ze ook de serieuzere gesprekken niet uit de weg.

Deze uitgesproken persoonlijkheid doet op sociale media haar naam over heel wat tongen rollen, een spijtige zaak zo vertelt ze in Dag Allemaal. “Ik ben wat teleurgesteld in de reacties die ik moet slikken via sociale media”, gaat ze van start. “Ik zou in m’n eigen bubbel leven, oppervlakkig zijn… Dat kwetst, als je weet dat het niet waar is.”

Gelukkig zijn er net zoveel mensen die ook positieve commentaren over Emma posten en kan ze zich hier erg aan optrekken.

Toch is het vaak zo dat negatieve commentaren harder doorwegen, zo kreeg ze ook de reactie dat iedereen zich zou moeten aanpassen aan haar, “Terwijl een relatie altijd geven en nemen is”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.