Foto: VTM

Elodie Gabias vertelt in Het Laatste Nieuws dat ze een echte levensgenieter is, een kwaliteit die ze, naar eigen zeggen, heeft geërfd in van haar vader. “Vorige week zaten hier, op het terras twee vogeltjes. Echt, ik zweer het, ik was doodgelukkig”, geeft ze aan.

Dit genieten van elk moment is vermoedelijk nog belangrijker geworden voor de rijzende ster sinds er in 2020 verscheidene uitzaaiingen werden gevonden bij haar vader.

“Hij is in principe ongeneeslijk ziek, maar hij doet mee aan een soort van proefonderzoek van het UZ Gent en voorlopig slaat die behandeling aan”, gaat Elodie van start. “Sindsdien zijn zijn waarden stabiel en hebben we eigenlijk nooit nog slecht nieuws gekregen. Als je het niet weet, zie je niks aan hem. Hij werkt nog bijna evenveel en we leiden hetzelfde leven als ervoor, met dat ene verschil dus dat hij met een zekere regelmaat naar de dokter moet.”

Gelukkig voelt haar vader zich door deze behandeling momenteel goed en geniet hij nog meer dan vroeger. “Hij is 63, dat is natuurlijk veel te jong om te sterven”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.