Foto: VTM

De Verraders was voor veel Vlamingen een eerste kennismaking met Elodie Gabias. Een jonge West-Vlaamse, nuchtere verschijning die complexloos zichzelf is. Op het internet is Elodie echter een grote ster met haar 127.000 Instagramvolgers die smullen van haar grappige en taboeloze posts.

Wanneer Het Laatste Nieuws vraagt wat de influencer het laatst gedroomd heeft, vertelt ze over Julie Van den Steen. “Ik ken Julie al een tijdje, maar in mijn droom zag ik haar voor de eerste keer, of zo voelde het toch. Toen ik opstond, dacht ik: hoe raar.”

Een droom die vaak terugkomt gaat echter over een andere bekende vrouw, namelijk Billie Eilish, een artieste naar wie Elodie erg opkijkt. “Regelmatig droom ik dat ik haar ontmoet. Dan zijn we vrienden, ben ik op haar concert en herkent ze me plots in het publiek.”

Het zal echter nog een tijdje duren voor deze droom werkelijkheid kan worden want Billie heeft tot dusver nog geen optredens in België gepland in de nabije toekomst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.