Foto: Play4

Wanneer de Gazet Van Antwerpen aan James Cooke vraagt of hij snakt naar een anoniemer leven, geeft de tv-ster aan dat hij heeft leren omgaan met bekend zijn.

“In het begin vond ik bekend zijn de max”, gaat hij van start. “Ik was al naar mensen aan het zwaaien voor ze daar zelf de kans toe kregen.”

Na een jaartje werd het bekend zijn echter moeilijker voor James en begon hij zich alsmaar meer in huis op te sluiten. Gelukkig heeft hij samen met zijn echtgenoot Dorian hier een gezondere balans in gevonden. “Trouwens, dit is Hollywood niet”, gaat James verder. “Twintig kilometer verder kennen ze mij al niet meer.”

Uiteraard wordt James constant aangeklampt om selfies te maken, iets waar de ster maar wat graag in toestemt. “Tegen een selfie zal ik nooit ‘nee’ zeggen. Ik neem wel de selfie zelf: dat gaat sneller en zo zie ik of ik er wat deftig op sta. Ik snap collega’s niet die selfies weigeren. Het hoort bij de job waarvoor je gekozen hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.