Foto: VTM

In december 2022 werd Mathias Coppens na meer dan tien jaar opnieuw vader van een flinke zoon Gust. Hoewel het televisiegezicht gedacht had dat hij het verschonen van luiers ondertussen zou verleerd hebben, lijkt niets minder waar.

“De vergelijking met fietsen is niet vergezocht, want eenmaal je het honderd keer gedaan hebt, blijft het in je vingers zitten”, gaat Mathias van start in Primo. “Nu, het is ook niet de moeilijkste taak ter wereld. Een goeie vader zijn is ontzettend moeilijk, maar pampers verversen en dergelijke: dat moeten we niet groter maken dan het is, hé.”

Baby Gust valt duidelijk ook erg in de smaak bij de twee overige kinderen, zo blijkt. “Ik vind het heel schoon om te zien hoe mijn twee oudste kinderen omgaan met hun kleine broertje. Hen zien wegsmelten wanneer ze Gust in hun armen nemen, dat vind ik werkelijk magisch. Het is echt heerlijk om te merken dat Marcel en Lowis het tiener zijn dan even achter zich laten en zich met elke vezel van hun lichaam ontfermen over dat kleine bundeltje geluk. Ja, dat vind ik echt fantastisch!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.