Copyright: VTM

Nora Gharib en Aaron Blommaert zijn sinds dit seizoen de nieuwe presentatoren van The Voice Kids. Een uitstekende keuze van VTM want beide presentatoren hebben erg veel ervaring met talentenjachten en kunnen zich dus perfect inleven wanneer er een kinderdroom aan diggelen valt.

Al merkt Aaron op dat de teleurstelling bij de ouders vaak groter is dan bij de deelnemertjes zelf. Al moet er af eens een troostend woord gezegd worden. Aaron is dan ook erg blij als ouders hem als voorbeeld aanhalen. “Kijk naar Aaron, die had ook tegenslag, en die heeft toch maar mooi ‘The Masked Singer’ gewonnen!”

Al is een kind zijn droom aan diggelen zien vallen natuurlijk nooit leuk. “Soms stond ik mee te huilen bij de opnamen. Ik ben altijd al een emotionele geweest, zeker als het om kinderen gaat. Ik denk dan aan mijn eigen dochter”, besluit Nora in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.