Foto: DPG Media

Bart Appeltans is het nieuwe jurylid in het populaire tv-programma Huis Gemaakt. Story voelde de sympathieke architect aan de tand over wat voor soort jurylid hij gaat zijn.

“Ik ga uiteraard vooral kijken naar hun interieurconcept. Hebben ze iets durven te creëren wat een beetje verder gaat dan een standaardinterieur? Past het bij hen? Ik geef ook veel tips om de ruimtes beter te maken.”

Een streng jurylid wil Bart dan weer niet zijn. “Ik geef de koppels vooral opbouwende kritiek. Als een kamer eens minder geslaagd is, zal ik duidelijk zeggen waarom dat zo is, zodat ze het de volgende keer beter doen.”

In Huis gemaakt wordt Bart ook herenigd met ex-Blind Gekocht collega Béa Vandendael. “Dat voelde heel vertrouwd aan. Toen ik hoorde dat zij ook jurylid is in dit VTM-programma, was dat voor mij een extra motivatie om ja te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.