Foto: DPG Media

Linda Mertens heeft met haar verrassingsoptreden in het Sportpaleis officieel haar comeback gemaakt. In Nina staat te lezen dat de zangeres ter voorbereiding een jaar in het buitenland heeft opgetreden om terug aan de spotlights te wennen.

“Mijn eerste optreden, in Blackpool in Groot-Brittannië, was heel spannend”, gaat Linda van start. “De spanning die ik voelde toen we aan dit gesprek begonnen, was er toen ook, vlak voor ik opging: ik kreeg het warm, ik twijfelde, ik wilde weglopen.”

Gelukkig voor Linda kende niemand in het buitenland het achterliggende verhaal van de zangeres en dit maakte het gelukkig wat draaglijker omdat het meer als een repetitie voelde.

“Ik ben blij dat ik een jaar in Spanje en in de UK heb kunnen optreden. Dat ik me mentaal en fysiek heb kunnen voorbereiden. Nu ben ik klaar voor die comeback in eigen land”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.